30 DAGES CHALLENGE!

Fugl Føniks

Hver dag introducerer jeg dig for nye initiativer henimod en stærkere, sundere og smukkere krop - men også, VIGTIGT, et sind og en sjæl i balance!
Hver dag et nyt budskab med en ‘udfordring’/opgave … og hver dag noterer du dine erfaringer ned.

De opgaver du får - fortsætter du med og der kommer hele tiden nye … Efter 30 dage har du 30 udfordringer/handlinger, der skal udføres på en enkelt dag!

Først efter de 30 dage gennemlæser du dine noter og tager stilling til, hvad det vigtigt for dig at tage med ind i i din kommende fremtid. Du laver med andre ord din helt egen plan - baseret på alt det du har lært.
Det vil blive både sjovt, med plads til grin, skabe undren, irritation, lykke, længsel, styrke og meget meget mere. Mange følelser vil dukke op.
Husk denne sætning: Knyttet til intet og åben for alt!

Pernille og Føniks square
Pernille og Føniks square

Reservér din plads idag!

q

Jeg gik i gang med min dagbog og lavet afkrydsningskalender og glædet mig hver dag til en ny vane og ny viden. Jeg var pludselig på en mission som jeg kunne mærke gjorde mig glad og gav mig energi. Jeg kunne se en forandring meget hurtigt.

Jeg tabte mig 8 kg i Fugl Føniks Challenge bare ved at følge med og gøre mit bedste - Men vigtigst af alt, begyndte jeg at være kreativ igen, at danse igen, at blomstre, har et mere positivt sind og kunne lide mig selv igen.

Mikala M.