Handels-, abonnements- og leveringsbetingelser  

Produkter og tjenester udbydes af: Pernille Aalund ApS Grønnehavevej 9, 3390 Hundested, CVR : 18357283.

KONTAKT:

Kontakt os via pernille@pernilleaalund.com

Vi tager forbehold for trykfejl, prisfejl samt eventuelle momsændringer.

Når du bestiller produkter/ydelser fra Pernille Aalund ApS, skal du være opmærksom på, at aftalen ikke anses for endelig indgået, før du modtager den automatiske bestillingsbekræftelse fra Pernille Aalund ApS. Bestillingsbekræftelsen bliver sendt til den angivne e-mail adresse.

 

PRISER, BETALING OG LEVERING

Alle priser er i danske kroner og inkl. moms. Kreditkortgebyr tillægges i forbindelse med købets gennemførsel.

Du kan betale med VISA Dankort, VISA Electron og Mastercard.

Pernille Aalund ApS benytter en sikker betalingsserver, der krypterer alle oplysninger, hvilket

betyder, at forbindelsen er helt sikker. Ingen kan aflæse informationer under transaktionen af din betaling. Vi gemmer aldrig dine kortnumre, udløbsdato eller kontrolcifre.

Pengene trækkes fra evt. benyttet betalingskort, når dit produkt/din ydelse bestilles.

Du modtager derefter en faktura på e-mail til den opgivne e-mail adresse.

Ved kurser og uddannelser med specifik startdato, sker leveringen på den aftalte dato.

Digitale produkter leveres straks efter køb via e-mail eller med adgangskode til et lukket forum. Det digitale produkt fremsendes til den e-mail, som køber har indtastet i ordrefeltet.

Du er selv ansvarlig for at have opdateret mailoplysninger. Pernille Aalund ApS kan ikke holdes ansvarlig for mails, som køber ikke har modtaget.

FORTRYDELSESRET, AFLYSNING OG REKLAMATION

FORTRYDELSESRET

Der er ingen fortrydelsesret eller garanti på ydelser.

Køb af digitale produkter hos Pernille Aalund ApS er ikke omfattet af returret og fortrydelsesret, ifølge Forbrugeraftaleloven, § 18 stk. 2 nr. 13.  

AFBESTILLING

For dig, der har købt kurser, uddannelser, retreats eller masterclass gælder følgende:

Når du har tilmeldt dig, er din tilmelding bindende og du har ikke mulighed for refusion.

Du er til gengæld velkommen til at overdrage din plads til en anden, med undtagelse af uddannelsen ’Den Spirituelle Entreprenør’, hvor overdragelsen skal godkendes af Pernille Aalund eller Rikke Kristine, eftersom at uddannelsen kræver en ansøgning. Der er ofte en venteliste til uddannelsen, så lad os endelig vide, om vi kan hjælpe dig med at afsætte din plads. Det gør vi gerne, hvis det er muligt.

Afbestilling skal ske skriftligt på mail til pernille@pernilleaalund.com eller Rikke@becore.dk

 

REKLAMATIONSRET

Købeloven giver dig som forbruger to års reklamationsret. Reklamationsret.

 

FORBEHOLD

Vi tager forbehold for eventuelle ændringer i tid, sted, pris, aflysninger samt force majeure. Det kan være tilfældet, hvis det f.eks. vurderes, at et for lavt antal deltagere medfører, at den enkelte ikke får maksimalt udbytte på dagen eller sygdom eller andre uforudsete hændelser. Det vil i tilfælde af aflysning være muligt, at vi finder en ny dato. Ved en given aflysning af enkelte uddannelsesmoduler erstattes datoerne af nye.

Ændringer omkring tid og sted oplyses køber mindst 24 timer før den tiltænkte afvikling af arrangementet.

 

ABONNEMENTSBETINGELSER 

Enkelte produkter er på abonnement. Ved køb af abonnement er du altid oplyst om dette forud.

For abonnementer gælder, at abonnementsprisen, som oplyst på produktsiden, automatisk bliver trukket for hver abonnementsperiode.

Fakturaen bliver tilsendes per e-mail.

Når kunden via sit kort køber et medlemskab sker det, som en forudbetaling for den periode, der er angivet ved købet.

Der tilbydes ikke refundering af penge for køb. Refundering af medlemsskab ved udmeldelse kan kun ske, hvis helt særlige forhold gør sig gældende for udmeldelsen.

Ved manglende betaling lukkes for adgang til medlemsklubben og der kan først åbnes igen, når restancen er betalt. Er der gået mere end 1 måned over sidste betalingsfrist, betragtes medlemsskabet som ophørt, og der kan evt. påregnes nyt opstartsgebyr. 

Pernille Aalund ApS forbeholder sig retten til at ændre disse vilkår og betingelser, herunder at lukke medlemsklubben. Sådanne ændringer vil dog altid blive meddelt senest en måned forud for ændringernes ikrafttræden.

Du kan når som helst opsige dit abonnement ved udløb af en forudbetalt periode og der er ingen bindingsperiode.

UDMELDELSE

Ønsker køber at melde sig ud, kan det gøres ved at sende en mail til  pernille@pernilleaalund.com hvori der oplyses navn, mailadresse, adresse og telefonnummer. Vi vil også meget gerne høre en begrundelse for beslutningen om udmeldelse. Denne oplysning bruger vi i vores bestræbelser på hele tiden at forbedre vore medlemsklub.

Udmeldelsen træder i kraft fra førstkommende betalingstermin efter modtagelsen af udmeldelsen.

Udmeldelse kan ske på et hvilket som helst tidspunkt i løbet af året, men allerede betalt kontingent tilbagebetales ikke.

 

RETTIGHEDER OG OPHAVSRET

Alle rettigheder til kurser, retreats, uddannelser samt digitale produkter tilhører Pernille Aalund ApS. Ved køb opnås udelukkende licens til at benytte det købte produkt som angivet under det pågældende produkt. Ved køb opnås én licens pr. købt produkt.

Kursusmaterialer, billeder og andet materiale må ikke kopieres, reproduceres, indscannes, affotograferes eller overføres. Materialet må heller ikke afskrives.

Indholdet af Pernilleaalund.com er ophavsretslig beskyttet og tilhører indehaveren af Pernille Aalund ApS. Billeder og andet materiale på hjemmesiden eller dele heraf, må derfor ikke bruges, kopieres eller reproduceres uden Pernille Aalund´s tilladelse.

Alle online-produkter er personlige og må derfor ikke sælges, udlånes, gives væk eller på anden måde distribueres.

Brud på ovenstående må kun ske med dateret skriftlig tilladelse fra Pernille Aalund ApS. Selv om materialet løbende bliver tjekket for fejl, tager Pernille Aalund ApS intet ansvar for eventuelle fejl i materialet.

Forretningsbetingelserne er gældende pr. 1. marts 2023