Pernille Aalund

10 kilo - 10 uger

Contact information

We'll send your receipt and other important info to this email.

Billing address

Add to your order

3 måneder GRATIS - ONLINE FÆLLESKAB

Som ekstra støtte tilbydes du 3 måneders gratis adgang til et ganske særligt fællesskab. En Facebook-gruppe oprettet til formålet. Herinde vil der hver dag blive lagt nye råd og ny inspiration op. Ofte som motiverende ‘live’ videoer klokken 10:10. Her har du også muligheden for dele erfaringer med andre og følge deres forløb.
Når de 3 måneder er gået - fortsætter du automatisk i et medlemskab til 99 kr pr måned, medmindre du selv vælger at melde dig ud.
Bemærk!! Der er ingen binding!  

3 months free trial
then DKK 79.20 per month

Order summary

10 kilo

10 kilo - 10 uger

’10 kilo – 10 uger’ - E-bog

Hvor mange gange er du ikke begyndt på en kur? Kun for opgive den senere samme dag eller dagen derpå. Det har jeg – masser af gange.

For mange år tilbage - fik jeg nok. Ved at samle informationer og interviewe kvinder, der arbejder med krop og skønhed, stykkede jeg en personlig kur sammen. En kur, der blev til bogen: ”10 kilo – 10 uger”. I dag har mere end 200.000 kvinder tabt sig ved hjælp af bogens simple principper. Du kan nemt blive den næste.

Denne bog skal du betragte som guideline til din egen personlige kalender. En metode, der skal hjælpe dig frem til et ønsket resultat. Det er et privat anliggende, der ikke vedkommer andre end dig. En dagbogs strategi, der skal sikre, at du bevarer fokus hele vejen gennem processen.


Video kurser: ’10 kilo – 10 uger’ - sådan kommer du i gang

Hele forløbet baseret på bogens principper. Alt er baseret på egne erfaringer, kombineret med mange års arbejde indenfor kvindeliv, krop og sjæl - som forfatter til flere bøger, talkshow vært, chefredaktør og magasin direktør.

Video kurset’10 kilo – 10 uger’ - status og læring (+50)

Denne videoserie er til dig der, grundet din alder, har en lavere forbrænding. Jeg kalder den +50, men du kan sagtens opleve forandringerne allerede i 40’erne.

DKK 399.20

10 kilo - 10 uger... og vejen dertil

Facebook gruppen ’10 kilo – 10 uger’

Denne nystartede gruppe byder på støtte, opsamling, deling af resultater, ny viden og løbende ‘live’ foredrag med Pernille Aalund om den proces det er at tabe sig … Når du har købt dette forløb kan du søge om medlemskab af gruppen https://www.facebook.com/groups/10kilo10uger.

Husk dit faktura nummer ved betalingen. Det skal bruges ved optagelsen i gruppen.

DKK 0
+ other payments
Subtotal DKK 399.20
Due today DKK 399.20

Payment information

After clicking 'Continue' you will be redirected to complete your purchase securely with Betal med kort.

All transactions are secured using 256-bit encryption.